• Obnovljeno
Zyzmh kuhinjski tanjur za posuđe za jelo, pribor za pribor za jelo držač za odlaganje za odvod.

Zyzmh kuhinjski tanjur za posuđe za jelo, pribor za pribor za jelo držač za odlaganje za odvod.

Buyers rating:
HRK 1.33

Na skladištu

Dizajn rupe za odvodnju : Stalak za jelo može se lako ispustiti stajaću vodu kroz odvodnu rupu bez preokreta cijelog stalka za jelo. Dizajn kuka : Bočna kuka dizajnirana je za skladištenje tih malih predmeta. Stavite stalak za jelo u bok sudopera, a ti predmeti na udicu isušit će se vodom izravno u sudoper. Stabilan : Stalak za jelo s dizajnom stopala može se stabilno postaviti na ravni stol, koji nije lako kliznuti. Izdržljiv : Stalak za jelo prihvaća PP materijal koji je otporan na habanje i siguran. Dakle, stalak za jelo dugo posjeduje životni vijek. Opseg nanošenja : Stalak za jelo prikladan je za jelo, zdjelu, šalicu, štapiće, vilicu, nož i tako dalje. Dizajn rupe za odvodnju : Stalak za jelo može se lako ispustiti stajaću vodu kroz odvodnu rupu bez preokreta cijelog stalka za jelo. Dizajn kuka : Bočna kuka dizajnirana je za skladištenje tih malih predmeta. Stavite stalak za jelo u bok sudopera, a ti predmeti na udicu isušit će se vodom izravno u sudoper. Stabilan : Stalak za jelo s dizajnom stopala može se stabilno postaviti na ravni stol, koji nije lako kliznuti. Izdržljiv : Stalak za jelo prihvaća PP materijal koji je otporan na habanje i siguran. Dakle, stalak za jelo dugo posjeduje životni vijek. Opseg nanošenja : Stalak za jelo prikladan je za jelo, zdjelu, šalicu, štapiće, vilicu, nož i tako dalje. Specifikacija : tip : Rackquantity jela : 1pcmaterial : ppcolor : tamnoplava, bijelaca : 35*28.5*11cm/ 13.76*11.2*4.32inch (l*w*h) Neto težina : 370g Features : Dizajn rupa za odvodnju : Ralak za jelo može biti lako Ispustite stajaću vodu kroz odvodnu rupu bez preokreta cijeli stalak za jelo. Stavite stalak za posudu u bok sudopera, a ti predmeti na udici isušit će se vodom izravno u sudoper.Stabe : Stalak za jelo s dizajnom stopala može se stabilno postaviti na ravni stol, što nije lako klizati za klizanje . Izvrsno : Stalak za jelo prihvaća PP materijal koji je otporan na habanje i sigurno. Dakle, stalak za jelo dugo posjeduje životni raspon.SCOPE OPISA : Stalak za jelo prikladan je za jelo, zdjelu, šalicu, štapiće, vilicu, nož i tako dalje.package uključuje : 1*stalak za jelo (Ne uključuje jela i druge ukrase ) Dopustite da se 1-3 cm razlikuje zbog ručnog mjerenja. Napon : Zbog razlike između različitih monitora, slika možda ne odražava stvarnu boju predmeta. Jamčimo da je stil isti kao što je prikazano na slikama.

Više detalja

Type:
dish rack
Quantity:
1pc
Material:
PP
Color:
dark blue,white
Size:
35*28.5*11cm/ 13.76*11.2*4.32inch(L*W*H)
Net weight:
370g
Features:
Drainage hole design:The dish rack can be easily discharge the stagnant water through the drainage hole without reversal the whole dish rack.:
Hook design:The side hook is designed to storage those small items. Put the dish rack in the side of the sink and those items on the hook will be drained with water directly flowing into the sink.:
Stable :
The dish rack with foot design can be stably placed on the flat table, which is not easy to slipping.
Durable:
The dish rack adopts PP material, which is wear resistant and safe. So the dish rack owns long using life span.
Scope of application:
The dish rack is suitable for dish, bowl, cup, chopsticks, fork, knife and so on.
Package includes:
1*Dish rack(Does not include dishes and other decorations):
Please allow 1-3 cm differs due to manual measurement.:
Notes:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the pictures. :

Slični proizvodi u kategoriji