• Obnovljeno
Ožičene slušalice za slušalice od 5 do 5

Ožičene slušalice za slušalice od 5 do 5

Buyers rating:
HRK 88.20

Na skladištu

Priključuje se izravno na bilo koji kontroler pomoću 3,5 mm priključka za stereo slušalice. Prikladan podesivi i fleksibilni mikrofon. Lako dostupne kontrole glasnoće i isključivanja zvuka nalaze se na ušnoj čašici. Snažni 40 mm neodimijski upravljački programi i dinamički taktilni upravljački programi. Podesiva traka za glavu i udobni jastučići za uši. Odaberite svoju razinu s elegantnom linijom slušalica A. H. u izdržljivoj kamuflaži. Uklonite smetnje tehnologijom za uklanjanje buke iz serije Buck za čist zvuk, slušajte svoje igre onako kako biste trebali zahvaljujući dobro uravnoteženom zvuku i osjećajte se ugodno tijekom dugih igraćih sesija zahvaljujući laganom dizajnu slušalica Buck. Instalirajte fleksibilni i okretni mikrofon Bustera, povežite Slušalice s kontrolerom i uživajte u beskrajnim satima visokokvalitetnog zvuka. Odabrali ste razinu 5. S ožičenim slušalicama s prepoznatljivim osvjetljenjem u A-listi, dinamičkim haptičkim upravljačkim programom koji vam omogućuje podešavanje razine basa u vašoj igri i lako dostupnim kontrolama glasnoće i isključivanja mikrofona smještenim na čašici slušalica, moći ćete odmah razgovarati s prijateljima i obitelji. ostali igrači. Osjetite svoje igre na potpuno nov i uzbudljiv način. Odaberite svoju razinu s najnovijom linijom slušalica. Iskoristite tehnologiju za uklanjanje buke, dobro uravnotežen zvuk, lagano i udobno kućište i fleksibilan rotacijski mikrofon. Uživajte u visokokvalitetnom zvuku koji zaslužujete. Odabrali ste razinu 5+. Uživajte u žičanim slušalicama s prepoznatljivim osvjetljenjem U donjem dijelu, kao i lako dostupnim kontrolama glasnoće i isključivanja mikrofona smještenim na ušnoj čašici. Kao dodatni učinak, dinamički taktilni upravljački program omogućuje vam podešavanje razine basa u vašoj igri. Osjetite svoje igre onako kako ste trebali.

Više detalja

Slični proizvodi u kategoriji

Bežične slušalice za igranje za PC
  • Obnovljeno
Stupnjevi:

Bežične slušalice za igranje za PC

Poboljšajte kvalitetu zvuka što je više moguće s ovim potpuno novim sveobuhvatnim softverom koji vam omogućuje jednostavno upravljanje i podešavanje postavki zvuka s radne površine..

HRK 2.00
Plantronics 88285-01 Bežične slušalice - DECT, crno
  • Obnovljeno
Stupnjevi:

Plantronics 88285-01 Bežične slušalice - DECT, crno

Dizajniran za gustoću Izbor stila nošenja Neograničeno vrijeme razgovora Superiorno upravljanje pozivima Premium audio.Connectivity Technology : Bežična Dizajniran za gustoću Izbor sti

HRK 3.33