• Obnovljeno
Florida State zastave putnička kava šalica vakuuma od nehrđajućeg čelika s poklopcem i ručkom

Florida State zastave putnička kava šalica vakuuma od nehrđajućeg čelika s poklopcem i ručkom

Buyers rating:
HRK 2.33

Na skladištu

Ne hrđajući Čelik. Napravljen u SAD -u ili uvezeno. 【Veličina】 Gornji promjer ove krigle kave je 3,1 inča, donji promjer je 2,4 inča, visina je 5,9 inča, a kapacitet 440 ml. Dostupno u bijelom i srebrnom. 【Materijal】 Ova šalica za putničku kavu izrađena je od 304 od nehrđajućeg čelika, zadebljanih, vakuuma, očuvanja topline i dvoslojnog anti -skaliranja. Siguran materijal, može se koristiti s povjerenjem. 【Dizajn】 Veliki kapacitet, unutarnji zid fino poliran, lagan za čišćenje. Dizajn je širok na vrhu i uzak na dnu, što je lako postaviti. Poklopac za čaše visoko je zapečaćen bez curenja vode, a trese tekućinu u automobilu nije lako proliti. 【Višenamjenski】 Prilagođeni dizajn ispisan je na karoseriji Cup, koje je moderno i lijepo. Ova izolirana šalica prikladna je za prenosivost automobila, ukrašavanje kuće i putovanja na otvorenom. Jedna se šalica može koristiti u više svrhe kako bi se ispunili različiti izbor. 【Savjeti】 Lako se čisti i može se reciklirati mnogo puta. Kad ga primite, prije nego što ga koristite, molimo ga da ga odišete kipućom vodom kako biste uklonili prašinu stvorenu u procesu proizvodnje Kupe. Ne hrđajući Čelik. Napravljen u SAD -u ili uvezeno. 【Veličina】 Gornji promjer ove krigle kave je 3,1 inča, donji promjer je 2,4 inča, visina je 5,9 inča, a kapacitet 440 ml. Dostupno u bijelom i srebrnom. 【Materijal】 Ova šalica za putničku kavu izrađena je od 304 od nehrđajućeg čelika, zadebljanih, vakuuma, očuvanja topline i dvoslojnog anti -skaliranja. Siguran materijal, može se koristiti s povjerenjem. 【Dizajn】 Veliki kapacitet, unutarnji zid fino poliran, lagan za čišćenje. Dizajn je širok na vrhu i uzak na dnu, što je lako postaviti. Poklopac za čaše visoko je zapečaćen bez curenja vode, a trese tekućinu u automobilu nije lako proliti. 【Višenamjenski】 Prilagođeni dizajn ispisan je na karoseriji Cup, koje je moderno i lijepo. Ova izolirana šalica prikladna je za prenosivost automobila, ukrašavanje kuće i putovanja na otvorenom. Jedna se šalica može koristiti u više svrhe kako bi se ispunili različiti izbor. 【Savjeti】 Lako se čisti i može se reciklirati mnogo puta. Kad ga primite, prije nego što ga koristite, molimo ga da ga odišete kipućom vodom kako biste uklonili prašinu stvorenu u procesu proizvodnje Kupe. Putnička kava šalica od nehrđajućeg čelika vakuum izolirana šalica s poklopcem i ručka za zadržavanje vruće/ledene kave, čaja i piva.

Više detalja

Slični proizvodi u kategoriji

Thumbsup uk, putnička leća šalica
  • Obnovljeno
Stupnjevi:

Thumbsup uk, putnička leća šalica

Drži vaše piće toplijim duže Plastična krigla sa zaštitnim gumenim hvataljkama Obloga od nehrđajućeg čelika Vijak gornji poklopac Realistični izgled objektiva kamere...

HRK 3.00
Smiješna putnička šalica za učitelja u kući
  • Obnovljeno
Stupnjevi:

Smiješna putnička šalica za učitelja u kući

Ovo drži tekućinu vrijednu 14 oz i dolazi s laganom ručkom i odmorom palca Konusno dno uklapa se u standardni držač za čašu Poklopac ima kliznu otvaranje i nagnute površinu za piće.

HRK 37.98