• Obnovljeno
Lijeni mačji zidni kolačići za višekratnu upotrebu šablona za višekratnu upotrebu-5,5 inča

Lijeni mačji zidni kolačići za višekratnu upotrebu šablona za višekratnu upotrebu-5,5 inča

Buyers rating:
HRK 1.67

Na skladištu

Kvalitetna matrica za višekratnu upotrebu-naše su matrice precizno laserski izrezane iz izdržljivog, višekratnog 10 mm milara. Uradi Sam zabavno-izvrsno se slaže s većinom boja, olovaka, olovaka, glazura i još mnogo toga za šareni izgled. Izvrsno za iskusnog majstora ili kao zabavan projekt za početnike. Uzmite si vremena i napravite rukotvorine – stvorite uzbudljive projekte koristeći ove šablone. Šablone Ljenjivca iz berača izvrsne su za nanošenje na drvo, papir, kolačiće i druge pečene proizvode, tkanine, zidove, namještaj i još mnogo toga. Koristite sami ili kombinirajte s drugim šablonima s lijenčinom u obliku Ljenjivca za nešto uistinu jedinstveno. Kreativne mogućnosti ograničene su samo vašom maštom. Najviša kvaliteta-predstavljene šablone dostupne su u različitim veličinama. Navedene dimenzije odnose se na vanjske dimenzije matrice. Proizvedeno u SAD-u-materijal za ove šablone isporučuju vodeće američke tvrtke, a izrađen je u našoj tvornici u kalifornijskom gradu Sniggle-Lijenost za visokokvalitetni proizvod koji ćete cijeniti godinama koje dolaze. Stvorite uzbudljive projekte pomoću ovih šablona. Šablone Ljenjivca iz berača izvrsne su za nanošenje na drvo, papir, kolačiće i druge pečene proizvode, tkanine, zidove, namještaj i još mnogo toga. Koristite sami ili kombinirajte s drugim šablonima s lijenčinom u obliku Ljenjivca za nešto uistinu jedinstveno. Kreativne mogućnosti ograničene su samo vašom maštom.Izvrsno se slaže s većinom boja, olovaka, olovaka, glazura i još mnogo toga za šareni izgled. Izvrsno za iskusnog majstora ili kao zabavan projekt za početnike. Naše šablone precizno su laserski izrezane iz izdržljivog, višekratnog 10 mm milara. Prikazane šablone dostupne su u različitim veličinama. Navedene dimenzije odnose se na vanjske dimenzije matrice. Materijal za ove šablone isporučuju vodeće američke tvrtke, a izrađen je u našem pogonu u kalifornijskom gradu Sniggle lijen kako bi se stvorio visokokvalitetni proizvod koji ćete cijeniti godinama koje dolaze.

Više detalja

Slični proizvodi u kategoriji

Cool alati-predložak oblika nakita-štit 2
  • Obnovljeno
Stupnjevi:

Cool alati-predložak oblika nakita-štit 2

Lako se postavlja na vašu radnu površinu, osigurava jasno pozicioniranje! Proizvedeno u SADu Izravno od proizvođača Izvrsno za bilo koji zanatski projekt! Graduirane dimenzije Uključuje

HRK 15.90
Skup međusobno povezanih šablona, slova / brojevi
  • Obnovljeno
Stupnjevi:

Skup međusobno povezanih šablona, slova / brojevi

Proizvod : set šablona Broj uključuje : sva slova (26 komada od A do Z), brojeve : 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, i 9, (1) Početnik, (1) redoviti kraj, (1) kraj razdoblja, (2) separatori, (1)

HRK 368.32