• Obnovljeno
Ruluti 1 Set Flowers Die Cuts markice utiskivanje cvjetne šablone za izradu karata Scrapbooking Album Paper Diy Crafts

Ruluti 1 Set Flowers Die Cuts markice utiskivanje cvjetne šablone za izradu karata Scrapbooking Album Paper Diy Crafts

Buyers rating:
HRK 23.98

Na skladištu

Možete koristiti ovu matricu za stvaranje nevjerojatnih oblika iz svog omiljenog kartona i papira, omogućavajući da vaša kartica i bilježnici dizajniraju potpuno jedinstveni. Dobar poklon za vašu djecu da kuliviraju svoje praktične sposobnosti. Savršeno za scrapbooking, izradu karata, zanatske papire, tematske pozivnice, džepne bilježnice, ukras albuma, okvir za fotografije itd. Vaš samostalni poklon bit će veliko iznenađenje za vaše prijatelje. Ovaj šablonski predložak izrađen je od ugljičnog čelika. Možete koristiti ovu matricu za stvaranje nevjerojatnih oblika iz svog omiljenog kartona i papira, omogućavajući da vaša kartica i bilježnici dizajniraju potpuno jedinstveni. Dobar poklon za vašu djecu da kuliviraju svoje praktične sposobnosti. Savršeno za scrapbooking, izradu karata, zanatske papire, tematske pozivnice, džepne bilježnice, ukras albuma, okvir za fotografije itd. Vaš samostalni poklon bit će veliko iznenađenje za vaše prijatelje. Ovaj šablonski predložak izrađen je od ugljičnog čelika. Specifikacija : Materijal : Carbon Steel.PACKAGE : 1 SET.COLOR : Silver.Size : 9.3*10.2cm.Note : 1.Trijalno ručno izmjerena veličina može imati neke pogreške, to je u rasponu od ± 1 cm, stvarne veličine, molim vas, prevladajte u u Kind.2.De do različitih uvjeta osvjetljenja i snimanja, boja slike može imati malo razlike s stvarnim proizvodom, molim vas svi da biste prevladali u naturi. Paket koji uključuje1 set*rezanje metala.

Više detalja

Material:
carbon steel.
Package:
1 set.
Color:
Silver.
Size:
9.3*10.2cm.
Note:
1.Actually manually measured size may have some errors, it is in the range of ± 1cm, actual size please prevail in kind.:
2.Due to different lighting and shooting conditions, the picture color may has a little differences with actual product, please all to prevail in kind. :
Package Including:
1 set*metal cutting :

Slični proizvodi u kategoriji

Kreativni izrazi 3pl craft umire marilynne
  • Obnovljeno
Stupnjevi:

Kreativni izrazi 3pl craft umire marilynne

Craft Dies od Sue Wilson elegantna su kolekcija visokokvalitetnih čeličnih dizajna dizajniranih za koordinaciju jedni s drugima Umiri se mogu koristiti s većinom vodećih strojeva za reza

HRK 0.67
Kreativni izrazi zanatske zanat
  • Obnovljeno
Stupnjevi:

Kreativni izrazi zanatske zanat

Visokokvalitetne marke savršene su za izradu kartona i scrapbooking Visokokvalitetne marke savršene su za izradu kartona i scrapbooking Visokokvalitetne marke savršene su za izradu karton

HRK 3.00